top of page
  • Uzman

Takas mı? Kargoyla yapın!

Takasın birincil faydası, müşteri sadakatini artırmak, yeni müşteriler çekmek ve yeni cihaz satışlarını artırmaktır. Son zamanlarda çoğu kişinin fark etmediği kolaylık, hatta en az kullanılan seçenek, takasın illa mağazada olması gerekmediğidir. Birçok tüketici, yeni bir telefon satın almanın, takas promosyondan faydalanmanın ve yeni telefon geldikten sonra eski telefonu göndermenin mümkün olduğunu hâlâ bilmiyor.


Kargolama Seçeneği


2021'e bakıldığında, COVID-19 virüsünden hala kurtulma şansı belirmese de küresel ekonomi yeniden inşa ediliyor. Bu nedenle, kargoyla gönderme seçeneği hem akıllı telefon satıcıları hem de tüketiciler için hayati önem taşıyor. Akıllı telefon endüstrisi, tüketicileri kargoyla takas özelliğine sahip yeni amiral gemisi telefonlar satmaya odaklanmalı.




Tüketiciler için kargoyla teslim seçeneği en iyisi! Çoğu insan, hala şahsen alışveriş yapma konusunda temkinli davranmakta. 2020'de e-ticaretin benimsenmesini hızlandıran ve müşteri davranışında önemli değişiklikleri teşvik eden bir sanal alışveriş artışı yaşandı. Geçen tatil sezonunun zirvesinde, gerçek mekanda faaliyet gösteren mağazalar, normal bir yıla kıyasla% 25'e varan oranda daha az müşteri trafiği elde etti.


Sosyal Olarak Uzak Kalma Deneyimini Kişiselleştirin


Pandemi öncesindeki alışveriş deneyimi, en azından bir süre bir daha göremeyebileceğimiz bir geçmiş. Akıllı telefon satıcıları, kişiselleştirilmiş hissi veren, sosyal açıdan uzak bir alışveriş deneyimi tasarlamak için çalışmalarını başka yöne çevirmek ve kalıpların dışında düşünmek zorunda. Müşteri sadakatini ve memnuniyetini artırmak her zamankinden daha önemli. Taşıyıcılar, perakendeciler ve OEM'ler, değişmeye devam ederken tüketici ihtiyaçlarını da karşılamalı.


Yol üzerinde hizmet vermek gibi yeni seçenekler, tüketici memnuniyetinde çok önemli rol oynuyor. Operatörler, perakendeciler ve OEM'ler, kargolama modeline geçerek müşteriyle temasa geçme zorunluluğunu ortadan kaldırabilir. Müşteriler yeni telefonlarını çevrimiçi olarak sipariş edebilir veya mağazadan satın alabilir, ancak takası gerçekleştiren satış görevlisi yerine (müşterinin telefonunu silmesine yardımcı olmak, markasını ve modelini belirlemek, durumunu değerlendirmek vb.) bunu müşteri doğrudan kendisine gönderilen bir kargo ile yapabilir. Bu seçenek, akıllı telefon satıcısı için, hem zamandan hem de paradan tasarruf sağlar ve çalışanlarını pandemi şartlarında daha güvende tutar.



Azimut olarak, çok kanallı bir yaklaşım oluşturarak operatörlerin, perakendecilerin ve OEM'lerin, takas programlarında maksimum getiri elde etmesi konusunda uzmanız. Satıcılara, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için takas yöntemlerini uyarlamalarına yardımcı olarak, hem tüketiciler hem de satıcılar için hayatı kolaylaştırıyoruz. Bizimle takas programları ve kargo gönderme seçeneklerinin nasıl kurulacağı hakkında daha fazla bilgi için, bugün Azimut ile iletişime geçin!

12 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page